gray
aktuellt

Fråga efter erbjudande på diskmaskiner
Tag kontakt:
Kurt Moisio:
+358-(0)400- 222 215
kurt.moisio@gumo.fi
framsidan

Oy Gu-Mo Ab verkar inom restaurang- och storköksbranschens, maskiner, inredningar, dukningsprodukter som importör och återförsäljare. Vårt mål har varit att betjäna våra kunder från och med 1973 på bästa möjliga sätt med produkter av bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Under 40 års tid har företagets ägarpar Kurt Moisio och hans fru Gurli haft ansvaret över företagets utveckling. Gumo gubbe
Oy Gu-Mo Ab är som ett självständigt företag, flexibelt med 40 års erfarenhet i storköksbranschen kunnat erbjuda sina kunder, snabb och produkter av bästa kvalitet i en bransch vars sektor är smal och var ej finns plats för svaga. För detta får vi tacka våra kunder för deras förtroende under dessa år. Vi kommer framdels också att vara ett flexibelt och ett kundvänligt företag.

 • Storköksmaskiner och tillbehör
  - Tillredning
  - Varmkök
  - Förvaring
  - Servering
  - Diskning
  - Inredning

 • Övriga produkter och förmedling av dessa

 • Service
  Oy Gu-Mo Ab med försäljningskontor och utställning i Karleby och Jakobstad betjänar vi med resrvdelar till följande märken: Bertós, Gam, Erre2, VEAB, Hoonved, Bonamat, samt universalreservdelar. Vi betjänar också till övriga märken vid behov..

 • Planering
  Vi betjänar våra kunder med storköksplanering- med AutoCad planeringsprogram.